Me, Myself & I Am

jueves, 9 de octubre de 2008

NOSTALGIA.



Si hay una tema, canción, o como se le quiera decir que me recuerde a algo del pasado, sin ser nada en concreto, es ésta.  Siendo de quien es, no deja de ser un tema pop, pero hecho por un genio que habitualmente no se mete en esos registros.

Etiquetas:

posted by Me, Myself and I am at 10/09/2008 12:04:00 p. m.

3 Comments:

ES ENTRAÑABLE CONTEMPLAR SU FIDELIDAD A UN MITO, ESTAS ACTITUDES YA NO SE LLEVAN EN ESTE DECRÉPITO MUNDO DE LAS INMEDIATECES.

BUENA ESCUCHA.

20 de octubre de 2008, 17:29  

venga el próximo viernes a nuestro ciclo de cine outsider, flipará con una oferta insuperable.

22 de octubre de 2008, 17:14  

HEM QUEDAT FINALISTES!!!!!!!

Esports, "El Sot"

El quart lliurament de premis ha estat pel també malgratenc Joan Dàvila per "El sot ", corresponent a la categoria d'Esports. El guardó l'ha lliurat el cap de comunicació de Diari Maresme, Dani Serrà.

Finalistes

Els finalistes de la categoria Societat han estat "Sant Cebrià Info ", "Des del Castell ", "La Mirada dels Premiarencs " i "Malgrat Confidencial "; de la categoria Política "El Bloc d'en Ramon Bassas", "La Riera 48 ", "Xavier Mir " i "El Bloc d'en Bernat Costas "; els finalistes de Cultura han estat "El bloc de notes d'en Toni ", "Cròniques Mataronines ", "Espai Isidor " i "Ucronies "; i en la categoria d'esports "Tonikas99 ", "Capità Waldo ", "+Bàsquet " i "Penya Bogarde ".

22 de octubre de 2008, 17:36  

Publicar un comentario

<< Home